Hola, em dic Zenial, tinc 14 anys, vaig néixer el 25 de desembre de 2009 a Barcelona i les meves llengües maternes són el nepalès i el castellà.

La meva família parlen nepalès i una mica de castellà, però jo parlo quatre llengües: el nepalès, el català, el castellà i l’anglès.

La meva mare també parla anglès, ja que abans era professora d’anglès, i el meu pare, parla l’hindi i l’urdú. A casa la primera llengua que vaig aprendre va ser el nepalès, però després m’era més fàcil el castellà.

A l’escola, és on vaig aprendre l’anglès, el castellà i el català, que ara sé parlar totes tres llengües amb fluïdesa. A més, ara que estic aprenent francès, i em sé algunes paraules.

M’agradaria aprendre l’alemany, el portuguès i l’italià ja que Brasil, Alemanya i Itàlia són uns dels meus països favorits i també, per si algun dia hi vaig, saber com comunicar-me amb la gent.

M’agradaria que al món només hi hagués una llengua, així tots ens podríem comunicar siguem on siguem, ja que si hi ha una gran varietat de llengües, no tots ens podem comunicar, ja que parlem de diferents maneres i idiomes.

Zenial Magar